Aangifte BTW met intervat

Ondernemers in België kunnen veel sneller en simpeler hun BTW aangifte voorbereiden en indienen, met intervat. Dit is het digitale systeem van fiscale aangiften van de Belgische overheid. Het sluit goed aan bij ondernemers die gebruik maken van een online boekhoudprogramma zoals Yoursminc.  Met dit overzichtelijke programma heb je steeds alle gegevens bij de hand. Een BTW aangifte is dan snel online geregeld.

Drie functies in een programma

Yoursminc heeft behalve de boekhoudfunctie ook een factureringsmogelijkheid. En verder komt er ook een klantbeheersysteem bij of CRM. Dat kost niets extra. Het is dus een compleet all-in-one programma dat ondernemers snel een volledig overzicht en inzicht geeft. Behalve de BTW aangifte worden ook andere belastingaangiften eenvoudiger en minder tijdrovend met dit online programma. Verder kan je ook gedurende het jaar tussenrapportages, rekeningen en overzichten uitdraaien.

Meer tijd voor ondernemen

De makers hebben Yoursminc ontwikkeld en in 2013 gelanceerd om Belgische ondernemers een complete laagdrempelige tool te geven voor de bedrijfsadministratie. Andere programma’s waren vaak onnodig ingewikkeld. Yoursminc is daarmee bedoeld voor alle ondernemers, dus ook als je niets van boekhouden weet. Ondernemers waarderen de tijd die nu over is voor het echte ondernemen.  Yoursminc heeft veel tevreden gebruikers in België. Het klanttevredenheidscijfer ligt op een 8.8.

Altijd online toegang

Het voordeel van een online administratieprogramma is de vrijheid van plaats en tijd . Je kunt 24/7 bij jouw bedrijfsadministratie om iets te checken, op te zoeken, aan te passen, aan te vullen. Zo houd je jouw administratie compleet en actueel, ook buiten kantoortijden. En je kunt eenvoudig informatie online uitwisselen met anderen, bijvoorbeeld een accountant of financieel adviseur. De gegevensuitwisseling vindt steeds met een beveiligde verbinding met SSL certificaat plaats. Jouw informatie wordt gecodeerd verzonden.

Drie tarieven

Ondernemers die willen starten met het Yoursminc programma kunnen kiezen uit drie opties, van minder naar meer uitgebreid. De basis versie kost E 9.95 per maand, de iets uitgebreidere E 14.95 per maand en de meest volledige E 19.95 per maand of E 54.95 per kwartaal. Je kunt deze uitgebreide variant, inclusief uren-, projecten en abonnementenregistratie, ook eerst drie maanden gratis uitproberen.  Meer is te vinden op de website www.yoursminc.be.