autorijschool Etten-Leur liet me snel slagen

autorijschool Etten-Leur

Vorige week ben ik geslaagd voor het rijexamen dat ik had. Ik heb hiervoor een half jaar rijlessen gevolgd bij autorijschool Etten-Leur. Hier had ik een pakket van 20 lessen inclusief het theorie-examen. Zelf vond ik de praktijk het makkelijkste omdat ik niet goed ben in het onthouden van dingen zoals verkeersborden.

Had de praktijk als snel onder de knie

De rijlessen bij autorijschool Etten-Leur verliepen erg goed. Ik merkte na elke les dat ik steeds beter kon rijden. Dit kwam mede door de fijne auto die ze hebben maar ook door de rijinstructeur. De rijinstructeur was namelijk heel erg aardig en ik kon veel lachen met hem. Ook legde de rijinstructeur alles op een rustige manier uit waardoor ik de praktijk al snel onder de knie kreeg. De auto die ze hadden was automaat en ik vond dat persoonlijk heel fijn want ik was beginnend rijder.

autorijschool Etten-Leur

Zeer tevreden over de autorijschool in Etten-Leur

 

 

Ik ben zeer tevreden over deze rijschool omdat ik relatief snel geslaagd ben. Vooral als ik het aantal lessen vergelijk met andere in mijn omgeving. Ik zie dan al snel dat ik bij de juiste rijschool zat! Ook vond ik zelf dat ik een prima rijinstructeur had wat maakte dat ik snel geslaagd was, waarschijnlijk.