Autoschade snel verholpen dankzij autoschade Harderwijk

autoschade harderwijk

In de vakantie heb ik me erg vergist door niet in te spiegels te kijken tijdens het achteruitrijden. Ik reed achter uit omdat ik weg wilde gaan van de parkeerplek waar ik me auto had geparkeerd. Toen ik achteruit reed knalde ik vol tegen een paaltje aan met als gevolg dat mijn bumper een flinke deuk had gekregen.

Raakte er enorm door geïrriteerd

De deuk in de bumper was zo erg dat iedereen het zag als ik er mee rond reed. Ik kon niet zo langer doorrijden dacht ik. Ik werd zo geïrriteerd door de schade die ik zelf had veroorzaakt dat ik naar een garage stapte. Ik ging naar autoschade Harderwijk voor de reparatie aan mijn achterbumper.

Altijd in de spiegels kijken vanaf nuautoschade harderwijk

De bumper liet ik bij het bedrijf zien en zij vertelde me dat het wel een flinke reparatie zou worden. Achteraf scheen dit toch een beetje mee te vallen als ik keek naar de prijs van de reparatie. Gelukkig was ik verzekerd en had ik het geld ook zo weer terug. Wel heb ik er van geleerd en zal ik altijd in de spiegels kijken als ik een daarvoor nodige handeling verricht in het verkeer.