Bitcoin wallet

Net als in het gewone leven moet u goed op uw portemonnee letten. Bitcoin maakt het eenvoudiger dan ooit om geld wereldwijd en naar iedereen te versturen. Daarnaast houdt u altijd controle over uw geld en zodoende betaalt u ook geen negatieve rente over uw spaargeld (Bitcoins).

Aan zulke grote vrijheid en mogelijkheden kleven echter grote veiligheidszorgen. Tegelijkertijd kan Bitcoin heel erg veilig zijn als het correct wordt gebruikt. Onthoud dat u verantwoordelijk bent voor het aanwenden van goede gewoonten om de veiligheid van uw geld te waarborgen. Gebruik doorgaans moeilijke wachtwoorden om uw portemonnee te beveiligen. 

Bezoek Bitvavo vandaag nog

Mijn eigen ervaringen met Bitvavo zijn goed. Het platform is zeer gebruiksvriendelijk en snel. Support reageert binnen niet al te lange tijd en ik ben nog niet tegen grote problemen aangelopen.

Momenteel is er wel in mijn ogen iets te veel bescherming tegen fraude: je kunt je tegoeden voor 72 na het kopen niet opnemen naar een externe wallet. Dit is wat mij betreft wat overkill. Daarna worden ze gewoon vrijgegeven, maar toch is het wel erg lang wachten.

De voordelen van het platform wegen echter zeker op tegen dit kleine ongemak. De kostenstructuur is helder, de legitimiteit is hoog en dit is een van de weinige partijen die het gewoon echt makkelijk maakt om digitale valuta aan te schaffen.

Maak een eigen Bitcoin wallet aan