British Knights heren sneaker, bijzonder mooi

British Knights heren sneaker

British Knights heren sneaker, is een schoen waar ik jaloers op kan worden. Helaas zijn deze alleen voor mannen en niet voor vrouwen. Mijn man heeft dit merk al jaren, ondanks deze voor jaren terug echt een hype waren. In de jaren tachtig en negentig, werden deze als warme broodjes over de toonbank verkocht. Daarna was het even stil, maar momenteel zijn deze schoenen bezig om een enorme comeback te maken. Mijn man heeft deze altijd gedragen, want alleen dit merk zitten hem als gegoten. Echt een zeer leuke schoen, met een geweldige uitstraling. British Knights heren sneaker

De mooiste British Knights heren sneaker, kan je hier kopen

Vanaf het moment dat mijn man voor de allereerste keer zijn British Knights heren sneaker had gekocht, wist hij het zeker. Hij wist zeker dat hij nooit meer een ander merk zal kopen, want deze schoenen zaten hem geweldig. Eerder had ik al gezegd dat ik jaloers op hem was. Voor mij zelf had ik ook wel dit soort stappers willen hebben. Gelukkig dat Shoetime een zeer groot assortiment heeft, waar genoeg keuze aan schoenen is. Nier alleen mijn man kan hier dan ook goed slagen, ik ook. Het is zeker de moeite waard om hier eens een kijkje te gaan nemen, als je op zoek bent naar nieuw schoeisel.