Business roadshow heel erg handig

business roadshow

Afgelopen zaterdag ben ik de hele dag bijgestaan door business roadshow. Dit was nodig omdat ik vanuit Engeland kwam, waar ik op zakenreis was. Toen ik in vanuit Engeland naar Amsterdam vloog bereidde ik mezelf voor op de meeting die ik in Nederland zou hebben vervolgens.

Chauffeur bleef gewoon wachtenbusiness roadshow

Toen ik aankwam in Amsterdam stond de chauffeur al klaar om gelijk door te gaan naar de eerste meeting die ik had. Het was heel fijn dat de chauffeur gewoon bleef wachten totdat ik klaar was met de meeting. Na de eerste meeting moesten we naar de 2e meeting van de dag, deze was in een andere plaats dan Amsterdam, namelijk in Emmen. Toen de 2e meeting was afgerond was het klaar voor die dag en bracht de chauffeur me naar mijn hotel toe.

Auto was heel luxe en had alle nodige comfortmiddelen

Ik vond de business roadshow heel erg fijn want zo bespaarde ik veel tijd en kon ik mezelf ook nog eens voorbereiden op de meeting. De auto van de business roadshow was heel erg luxe en had alle comfortmiddelen die nodig waren. De prijs viel me nog wel mee aangezien de chauffeur de hele dag heeft moeten wachten en rijden. Voor de volgende meetings die op verschillende plaatsen in het land gaan plaatsvinden, schakel ik zeker weer de business roadshow in.