Dansen in Amersfoort groot succes

dansen in amersfoort

Voor mijn klas, groep 3, was ik al heel lang opzoek naar een leuke workshop voor hun. Omdat ze zelf nog nooit een sport hebben gedaan en daarom ook niet weten wat ze leuk vinden, was het erg moeilijk om iets te vinden. Uiteindelijk kwam ik op het idee om iets met dansen te gaan zoeken.

Workshop was snel geregeld.

Op Google kwam ik via de zoekterm”dansen in Amersfoort” terecht bij een club waar ze dansles geven aan groepen. Na even een belletje te hebben gepleegd was de workshop om te komen dansen met mijn hele klas geen probleem. Nadat ik het vertelde aan mijn klas waren alle kinderen erg positief en hadden ze er allemaal zin in.

Zelf ook meegedaan

Op de dag van de workshop werden we heel erg vriendelijk ontvdansen in amersfoort angen bij dansen in Amersfoort. De ruimte bij dansen in Amersfoort is erg mooi en vooral ook ruim. Een perfecte ruimte voor groepslessen/ workshops. Omdat ik zelf ook wilde ervaren hoe het was, deed ik zelf ook mee met de workshop. Ik zelf vond de workshop heel erg leuk en de kinderen vonden dit gelukkig ook. Deze workshop worden nu regelmatig gegeven aan verschillende groepen van de school waar ik werk.