De Dakdekkers uit Wijchen leveren goed werk

Dakdekkers Wijchen

Er bleek een lek te zitten in de bovenkant van ons huis. Daarom heb ik net een bedrijf gebeld met de vraag of zijn Dakdekkers uit Wijchen konden sturen. Ik had het lek ontdekt toen ik op een dag naar de zolder ging om de doos met winterkleren weer van zolder te halen. Toen ik die opzij schoof zag ik opeens een flinke pas water liggen en kleine druppeltjes vallen vanuit het plafond. Het had gister sinds tijden weer heftig geregend, dus ik ging ervan uit dat het daar is mis gegaan. Gelukkig waren er geen belangrijke spullen nat geworden dus de schade viel heel erg mee.

Dakdekkers Wijchen

Een klein lek

Gelukkig kon er snel een Dakdekkers team uit Wijchen komen. De drie mannen gingen direct aan de slag en vonden het lek al snel. Zij zeiden dat ik erg geluk had gehad dat ik het op tijd ontdekt had, want er was een flinke regenbui voorspeld voor komende nacht. Als ik er niet achter was gekomen dan was er waarschijnlijk erg veel schade aan het huis geweest. Het team werkte hard door zodat zij het op tijd af kregen voordat de avond viel. Ik bedankte de mannen voor hun harde werk.