De lekkerste limoncello

villa massa limoncello

Bijna iedereen houdt wel van een limoncello op zijn tijd. Er zijn dan ook veel merken te onderscheiden die deze drank aanbieden. In dit artikel vertellen we je meer over de Villa Massa Limoncello. Dit is namelijk één van de meest bekende namen wanneer we spreken over limoncello. De citroenen die worden gebruikt, worden met de hand geoogst. Er worden alleen citroenen gebruikt die een BGA (Beschermde Geografische Aanduiding) keurmerk hebben. Dit keurmerk beschermt streekproducten tegen namaak. 

Hoe wordt het gedronken?

Zoals je waarschijnlijk al raadt, kun je van Villa Massa Limoncello dus enkel de beste kwaliteit verwachten. Deze citroenlikeur wordt gewoonlijk als digestief gedronken. Echter kun je er veel meer mee. In Italië wordt limoncello bijvoorbeeld vaak gemengd met tonic of processo, zodat het een longdrink wordt en je er langer van kunt genieten. Ook kun je deze likeur goed verwerken door allerlei gerechten en desserts. Wat dacht je bijvoorbeeld van een citroen cheesecake met limoncello erin verwerkt? Of een tiramisu met een fruitsmaakje? 

villa massa limoncello

Ontdek vooral zelf de smaaksensaties! 

Ben je fan van cocktails en mixdrankjes? Dan is de Villa Massa Tonica zeker aan te raden! Meng tonic water met limoncello en wat basilicumblaadjes. Citroen is een smaak die eigenlijk bij vrijwel elke andere smaak past. Probeer dus vooral wat dingen uit en zo kom je er vanzelf achter wat je lekker vindt. Wie weet kom je wel op een heel nieuw drankje dat je met vrienden kunt delen!