De transformatie van Rijnstate

Als bedrijf ben je op zoek naar manieren om klanten zo goed mogelijk te bereiken maar ook te helpen en zo gastvrij mogelijk te zijn richting bezoekers en klanten. Rijnstate is hier een voorbeeld van. Dit ziekenhuis in Arnhem sprak de wens uit om ook meer op het gebied van welzijn te kunnen bieden. Natuurlijk biedt Rijnstate de primaire zorg, maar ook de gastvrijheid aan bezoekers en patiënten moest een grotere rol spelen. QYN heeft ervoor gezorgd dat er een nog betere communicatie is naar bezoekers en patiënten.

Wat is er veranderd?

Er hebben zich een aantal veranderingen voorgedaan in de communicatie tussen medewerkers van Rijnstate en bezoekers en patiënten. Zo kan er dankzij het nieuwe systeem, ontworpen door QYN, snel en makkelijk worden aangegeven of een spreekuur uitloopt en hoelang dit uitloopt. Deze nieuwe wachttijdmodule maakt het voor zowel medewerkers als bezoekers makkelijker om te communiceren; de wachttijd wordt op schermen getoond en is daarom voor iedereen gemakkelijk zichtbaar.

Het aangenamer maken van wachttijd en de verbeterde informatievoorziening hebben van Rijnstate een nog gastvrijer ziekenhuis gemaakt. Niemand houdt van wachten en het is dan ook wel zo prettig om te weten hoelang je moet wachten en als dit uitloopt hoelang dit dan zal uitlopen. Door het slimme systeem van QYN kunnen bezoekers in Rijnstate duidelijk informatie verwachten over wachttijden bij onder andere de poliklinieken. Het is dus op allerlei manieren goed mogelijk om meer en beter te communiceren met klanten of bezoekers. Zo wordt het voor iedereen makkelijker gemaakt.