Diverse horeca banen in Utrecht gevonden

horeca banen Utrecht

Nadat ik mijn opleiding als zelfstandig werkende kok had afgerond, wilde ik niets liever dan de echte wereld induiken! Hierdoor ben ik mijzelf gaan verdiepen in de gevonden horeca banen in Utrecht. Werken in de keuken vergt nu eenmaal goede verstand en inzet waar andere op kunnen rekenen. Bovendien geeft het aardig wat stress met zich mee wanneer het top drukte is. Al moet ik wel zeggen dat ik dit altijd het leukste van de gehele werkdag vind! Heerlijk om te mogen “knallen” en de gasten blij kan maken met hetgeen wat jij hebt bereidt. Overigens kan ik ook erg enthousiast zijn wanneer ik achter de bar een geweldige cocktail mag maken.

horeca banen Utrecht

Kans aangepakt met beide handen!

Tijdens mijn zoektocht op het internet naar een geschikte droombaan, ben ik terecht gekomen op de website van Circle. Een enthousiaste onderneming waar een ieder zijn of haar ervaringen kan delen met andere. Dit sprak mij onwijs aan waardoor ik ervoor heb gekozen om bij dit bedrijf te gaan solliciteren. Het eten bereiden tijdens een evenement of een zakelijk bedrijfsdiner maakt mij niks uit. Zolang ik mijzelf maar kan laten gaan tijdens de bereiding.