Een emmer laten bedrukken

Een emmer hoort in de eerste plaats functioneel te zijn. Doordat emmers in het straatbeeld veelvuldig worden gezien, kan het zich lonen een 20 liter emmer te bedrukken met bijvoorbeeld een bedrijfslogo of een pakkende tekst.

Een 20 liter emmer bedrukken zal maken dat de emmer veel bekijks trekt en waarschijnlijk goed bewaard blijft. De emmer is immers onverminderd functioneel, maar heeft daarnaast ook een boodschap te tonen. Door het bedrukken van een 20 liter emmer, krijgt deze direct meerwaarde. Zowel zakelijk als privé, kan het laten bedrukken van een emmer een lonende beslissing zijn. Het laten bedrukken van een emmer getuigt namelijk van een stukje eigenheid en betrokkenheid. Er is moeite gedaan om een bepaald boodschap te verkondigen.

Waarom een emmer laten bedrukken

Om exact datgene te bereiken dat u voor ogen heeft, is het van belang, u op voorhand te verdiepen in de mogelijkheden en de boodschap die u wilt uitstralen met de bedrukte emmer. Gaat het om naamsbekendheid voor uw bedrijf, dan is een logo en websitenaam wellicht een goede optie. Wilt u echter opvallen met de, voor uw bedrijf zo bekende slogan, dan is dat voor u wellicht de beste manier om het bedrukken van emmers te laten verzorgen. U kunt op een relatief goedkope manier uw klanten voorzien van een presentje. Door de veelvuldige toepassing van emmers kunt u zelf bepalen of u uitsluitend een emmer wilt geven of dat u deze wilt vullen met andere promotiematerialen of geschenken.

Pakkende tekst of logo

Naast de toepassing voor naamsbekendheid van bedrijven, is het echter ook mogelijk om op veel kleinere schaal een 20 liter emmer te bedrukken. Zo is een emmer voorzien van een leuke tekst een origineel cadeau voor vaderdag of een verjaardag. Heeft uw kind binnenkort een verjaardag, dan is een gepersonaliseerde emmer voor de jarige een heel leuk idee. De kans dat de jarige dat cadeautje al heeft is daarnaast niet erg groot.