Een heerlijke vakantiewoning aan de kust kopen was een fantastisch idee geweest!

Sinds ik de afgelopen jaren een aardig bedrag aan erfenissen heb gekregen, heb ik na zitten denken over hoe ik dit geld zou kunnen besteden. Een eigen koophuis had ik al, dus een vakantiewoning aan de kust kopen leek me eigenlijk een heel goed idee! Ik heb altijd al een tweede vakantiehuisje op een mooie plek willen hebben, zodat ik daar met mijn gezin een aantal keer per jaar kon verblijven.

Een huisje dat helemaal van ons is, op onze favoriete vakantieadres!

Al jarenlang houden we met onze familie graag familieweekendjes aan de kust. Wij komen namelijk zelf uit de Randstad, dus dan is het heerlijk om even uit de drukke stad te zijn. Daarom hoefde ik ook niet lang na te denken over de vraag waar ik mijn vakantiehuisje wilde kopen: het moest een vakantiewoning aan de kust zijn! Een woonhuis kopen is een ding, maar bij een vakantiehuis kopen komen hele andere kijken. Aangezien we niet heel bekend waren met de regio aan de kust (met name de huizenmarkt), hebben we Recreatie AankoopMakelaar ingeschakeld voor hun expertise. Na een maand hebben we via deze makelaar onze droomvakantiehuis gevonden. Ik ben echt superblij dat ik met mijn familie nu nog veel vaker leuke familieweekendjes kunnen houden!