Een tekst redigeren geen taak voor mij

tekst redigeren

Het afgelopen jaar heb ik een topjaar gehad! Het was een topjaar omdat veel heb meegemaakt. Veel dingen die erg leuk waren en die veel hebben betekent voor mijn leven. Ik wilde dit jaar graag vast leggen in een soort van boekje. Deze opdracht kon ik niet goed op mij zelf nemen want ik was niet zo goed in het schrijven van verhalen. Ook vond ik een tekst redigeren niet echt een taak voor mij. Ik wilde het ook zo professioneel mogelijk houden.

Aantal zoekacties verricht op Google

Voor de taak om mijn verhaal te laten uitschrijven ging ik naar  een-sterkverhaal.nl. Ik kwam hier via een aantal zoekacties op Google te verrichten. Op de site van het bedrijf las ik dat ze teksten heel erg professioneel en mooi redigeren. Ook zou de tekst lekker weglezen. Dat was precies wat ik zocht. Dus ik had overwogen om dit bedrijf te gaan benaderen om de tekst te redigeren. tekst redigeren

Verhaal betekent nu heel veel voor mij

Toen ik het bedrijf had benadert kwamen we tot een akkoord. Ze wilde wel graag het verhaal uit mijn eigen mond horen en ze wilde dat ik het verhaal zelf op papier ging schrijven als voorbeeld. Dit vond ik geen enkel probleem en heb ik dus ook gedaan. Na een tijdje was de tekst van het bedrijf klaar en keek ik met verbazing toe naar het resultaat. Het verhaal is echt prachtig geworden en betekent nu heel veel voor mij.