Evenement goed beveiligd door mobiele surveillance

mobiele surveillance

Door eerdere slechtere ervaringen met andere beveiliging bedrijven zijn we dit jaar met ons jaarlijkse evenement maar opzoek gegaan naar een andere mobiele surveillance. Ons evenement is een hip-hop evenement waar veel verschillende culturen op afkomen. Dit gaat niet altijd goed samen en daarom is het zeer belangrijk dat het evenement goed beveiligd is. Iedereen komt ten slotte om te feesten en niet om te knokken.

Evenement prima verlopen

De mobiele surveillance die we dit jaar hebben ingehuurd is afkomstig van JVV beveiliging. Het evenement is dit jaar prima verlopen en er waren weinig akkevietjes . Maar de akkevietjes die er wel hebben plaats gevonden zijn prima opgelost door de mobiele surveillance. Het ging om een kleine vechtpartij. De bezoekers die op de vuist zijn gegaan zijn er beide uitgestuurd.

Volgend jaar zeker weer van de partij

Ook is er goed gecontroleerd op drugs etc. Volgend jaar zijn de mobiele surveillance van JVV beveiliging zeker weer van de partij en ook zullen wij deze organisatie in de toekomst persoonlijk gaan bedanken voor het werk wat zij verricht hebben bij ons evenement. Ook weten wij dat we nooit meer terugkeren bij het vorige bedrijf dat ons evenement van veiligheid had voorzien.