Geef je relaties wat ze verdienen

Kerstpakket

Als bedrijf kun je op een aantal momenten per jaar laten zien wat relaties en medewerkers betekenen, met de feestdagen door middel van een kerstpakket is een van de mogelijkheden. Maar dan wil je natuurlijk wel een leuk pakket geven, en misschien niet net als alle andere jaren een pakket met alleen eten en drinken. Gelukkig zijn er vele mogelijkheden tegenwoordig voor een keuze van een pakket, van de traditionele pakketten tot persoonlijke kerstpakketten. 

Kerstpakket

Langsgaan in de showroom

Het aanbod op de website is enorm, daarom is het misschien wel leuk als je in de showroom langsgaat om te kijken naar de mogelijkheden wat betreft een kerstpakket. Naast de vaste pakketten is het namelijk ook mogelijk om zelf een mooi pakket samen te stellen. Voor elk budget zijn er verschillende mogelijkheden, met of zonder drank of andere wensen de je hebt. Door de enorme keuze vind je altijd een passend pakket om te geven aan je medewerkers en relaties.

Milieuvriendelijk ondernemen

Net als veel andere ondernemers doet kerstpakkettenexpress.nl ook aan verantwoord ondernemen, een deel van de inkomsten wordt bij iedere nieuwe klant besteedt aan het planten van bomen. Door veel bomen te planten, blijft de aarde niet alleen groen maar ook gezond. Als klant ontvang je als bewijs een certificaat op naam van je donatie, investeer je in een kerstpakket dan investeer je ook in een groenere en schonere wereld. Op de website kun je veel meer informatie vinden over dit prachtige en milieuvriendelijke project.