Georganiseerde misdaad en de hoed

Het is wel een prachtig gezicht om de gleufhoed te zien. De hoed is namelijk zo vaak gedragen i de beste maffia films dat wij deze direct herkennen. Het is wel een raadsel waarom de maffia zo graag deze gleufhoed droeg. Het kan zijn dat er gewoon veel vraag was naar deze hoed. Je hebt als ijker niet gelijk door dat elk personage van de film dezelfde soort hoed draagt. Je kijkt eerder voor het verhaal, drama en eventuele actie. Het is nu wel al teen tijdje bekend doordat verschillende mensen schrijven over de gleufhoed. Het wordt dus ook tijd dat wij een artikel naar buiten brengen over dit fenomeen.

Maffia films worden gespeeld

De maffia wordt ook gespeeld door meerdere mensen die buiten hun acteerwerk ook enorm fan zijn van de gleufhoed. Wij willen graag weten wat voor mensen er zijn die ons kunne helpen met de gleufhoed. We horen ook steeds meer over mensen die graag met ons aan de slag willen voor het schrijven van een artikel over de gleufhoed. De acteurs zijn namelijk enthousiast om hier het één en ander over te vertellen. Deze schrijvers die met ons samenwerken, geven wij de eer om dit concept te realiseren.

Het verhaal achter de hoed

De acteurs gaan dus samen met ons en andere schrijvers vertellen over wat de gleufhoed zo iconisch maakt. De hoeden zijn ook altijd populair geweest in de begin jaren 30. Dit was zelfs nog voordat alles in gang werd gezet. Wij kunnen als mensen die niet veel weten van de beweging niet alles in de gaten hebben. We worden ook steeds beter gezien doordat wij interessante artikelen schrijven. Het artikel over de gleufhoed is pas het begin. Wij zullen dieper duiken in de modewereld en nog meer artikelen schrijven over iconische mode producten door de jaren heen.