Haal de beste verpakking voor uw bedrijf in huis

Bent u werkzaam in de industrie en bent u gespecialiseerd in werk waarbij industriële verpakkingen nodig zijn, kijk dan eens op Bodepackaging.nl. Bode Packaging is een van de beste verpakkingsdiensten die gespecialiseerd is in industriële verpakkingen. Als u op zoek bent naar een vertrouwde service, zij hebben meer dan 30 jaar ervaring. Geen enkel louche bedrijf kan meer dan 5 jaar meegaan. Dit toont de competentie van Bode Packaging aan. Bij Bodepackaging kunnen ze u zelfs vrijblijvend advies geven op het gebied van verpakkingsdiensten.

Verpakkingsadvies

Industrieel verpakken is vakmanschap, dus er kunnen fouten in het proces worden gemaakt. Hiermee kan niemand het perfect doen in hun eerste poging. Daarom is advies van professionals precies wat je nodig hebt als je een bedrijf wilt starten dat iets met industriële verpakkingen te maken heeft. Een voorbeeld van advies is informatie die u in een emballage deal moet opnemen. Voor een goede verpakking heb je onder andere deze zaken: welk materiaal kan en mag gebruikt worden, gewicht, maten (Binnen- en buitenmaten als er kratten gemaakt moeten worden), eventuele kwetsbaarheden, soort transport (luchtvracht, zeevracht, binnenvaart of wegtransport), voorkeur verpakkingsmateriaal en gewenste teksten op de verpakking.

Dozen voor verpakking

Industriële verpakkingen zijn er in veel verschillende soorten en maten. De doos verpakking is het meest voorkomende type, maar kan nog steeds in verschillende maten komen. Bij inpakservices kunt u de afmeting van de doos en het materiaal hiervan opvragen. U kunt hen vertellen wat de binnenkant van de verpakking is en zij kunnen u adviseren over wat ze voor de verpakking kunnen doen. De kisten worden naar uw wens op maat gemaakt en daarnaast kunnen de houten kisten worden voorzien van symbolen, verzendinformatie en alle mogelijke handgrepen, scharnieren, sluitingen en andere sluit varianten, isolatiemateriaal, wielen, schokabsorberend en vocht- absorberend materiaal, zoals ook mogelijk is met verhuisdozen. Ga naar Bodepackaging voor informatie over transportkisten.