Heerlijk Indisch gegeten dankzij Mekar Den Haag

Indisch eten den haag

Gisteravond hebben we een heerlijke avond gehad door het Indisch eten uit Den Haag. Overdag hadden we een lange toch gemaakt door het centrum en hebben het een en ander gezien. Toen de klok van 7 uur naderde kwam in ons te boven dat we ook wel uiteten zouden kunnen gaan. Ons voorgevoel klopte want dit hebben we dan uiteindelijk ook gedaan.

Eerdere keuzes vielen altijd op Italiaans

Onze voorkeur ging gister uit naar een Indisch restaurant omdat onze eerdere keuzes vrijwel altijd op Italiaans vielen. Ook werd de smaak van Italiaans eten ons een beetje zat. Het eten wat we gister voorgeschoteld kregen bij Indisch eten Den Haag bestond uit aantal soorten rijst met daarbij een heerlijk gevulde loempia. Het dessert hebben we overgeslagen omdat onze buik al goed gevuld was van het hoofd en na-gerecht.

Sfeer versterkte de smaak van het eten

Als we ooit weer besluiten om naar Den Haag toe te gaan, wat vast nog wel een keertje gaat gebeuren, komen we zeker terug bij Mekar want Indischindisch eten den haag eten in Den Haag is ons hartstikke goed bevallen. Ook zullen we terug voor de sfeer in het restaurant. De sfeer was namelijk optimaal en versterkte de smaak van het eten.