Hoe vind ik een makelaar dat bij mij past?

Een makelaar vinden is best wel een lastig iets, want je weet niet of het klikt en of het echt gaat werken, daarom hieronder een paar tips hoe je het beste een makelaar kan vinden die bij jou past! En alvast een tipje, kijk even op www.annefemnvmmakelaardij.nl en bekijk het aanbod van Anne Fem

Onderzoek

Als je een makelaar zoekt of het nou voor het verkopen van je huis is of omdat je een nieuw huis zoekt is het altijd goed om onderzoek te doen. Speur het hele internet af naar makelaars bij jou in de buurt en vergelijk ze met elkaar. Wat ook goed is om te doen is om de beoordelingen te lezen en de makelaars even te mailen en/of te bellen om ook echt een stem achter het bedrijf te horen. Hier begin je meestal mee, met onderzoeken welke makelaar het beste uit de test komt en of je er goed bij voelt. Waar je ook nog op moet letten is dat de makelaars wel de huizen aanbiedt in de omgeving waar jij wilt wonen, dat is natuurlijk wel belangrijk.

Vrienden en familie

Wat je ook kan doen is het aan vrienden en familie vragen. Iedereen heeft in zijn/haar familie mensen die zijn verhuisd en ook zeker in de vriendengroepen. Vragen kan nooit kwaad en mensen zijn altijd bereid om te helpen. Je kan deze stappen ook omdraaien, je kan het ook eerst aan je vrienden en familie vragen dan die makelaars die zij hebben voorgesteld opzoeken op internet en daar onderzoek naar doen. 

Gevoel

Het is het meest belangrijk is dat je goed naar je gevoel luistert, het kan namelijk zo zijn dat een familievriend, een vriend of iemand op internet helemaal weg is van een makelaar en dat jij het eigenlijk niet zo bent. Als dat het geval is zou ik zeker naar je gevoel luisteren, want je gevoel klopt meestal altijd.