Kontent Structures

Kontent Structures

Via Kontent Structures is het mogelijk om tenten te huren. Deze kunnen gebruikt worden voor opslag, een evenement en zelfs als werklocatie. Er zijn hier diverse modellen te huur en zeker de moeite waard om deze site eens te bekijken. Het is hier zelfs mogelijk om een speciale ondervloer te huren. Hierdoor voorkom je dat er kou binnen kan komen via de grond.

Vele mogelijkheden bij Kontent Structures

Omdat ons bedrijf een verbouwing ondergaat, waren wij op zoek gegaan naar een tijdelijk onderkomen. Tijdelijk een ander kantoorpand huren was best wel een hele opgave. Over het algemeen waren de beschikbare panden te klein en sommige zaten op een plek waar wij beslist niet wilden gaan werken. Daarom waren wij op zoek naar een andere optie en deze hadden wij al snel gevonden. Want een andere locatie om tijdelijk in te kunnen werken, hoeft niet meteen een bestaand pand te zijn. Via Kontent Structures is het namelijk mogelijk om een mooie tent te huren met alle faciliteiten als een normaal pand. Bovendien kunnen deze units op ons eigen terrein geplaatst worden en dat is alleen maar gunstiger.

Kontent Structures

Makkelijk en snel verhuisd

Onze verhuizing naar een tijdelijk onderkomen was zeer snel gerealiseerd. Nadat er eerst een goed gesprek had plaats gevonden over het huren van zo een werk unit. Tijdens dit gesprek werd er gekeken of het wel mogelijk was om op ons terrein een tent te plaatsen. Bovendien moest er gekeken worden wat er allemaal nodig was om een zo goed mogelijke werkplek te creëren. Want met alleen een tent daar waren wij niet mee klaar. Er moesten diverse andere zaken geregeld worden, zoals een warmte unit, toiletten en nog veel meer.

Tenten en meer huren

Onze tijdelijk onderkomen was goed te doen. Niemand hebben wij horen klagen tijdens deze periode in deze unit. Iedereen vond het best wel gezellig. Ons werk konden wij gewoon uitvoeren en tijdens deze werkzaamheden konden wij de verbouwing van het kantoorpand in de gaten houden. Al met al was het een geweldige oplossing.

Tegenwoordig huren wij alleen maar tenten en toebehoren via dit bedrijf. Behalve de zeer goede en snelle service, zijn de tenten van zeer goede kwaliteit. Zodra wij een bedrijfsfeest of een ander evenement willen organiseren, dan weten wij de weg naar de tenten verhuur te vinden. Het op en afbouwen wordt ook door dit bedrijf geregeld en daar hebben wij geen omkijken naar.

Kontent Structures

Tentenverhuur

Het is mogelijk om voor diverse activiteiten een tent te huren. Waarvoor en hoe groot deze moet zijn kan je zelf bepalen. Via een medewerker van bovenstaand bedrijf is het mogelijk om meer informatie in te winnen. Want even een tent huren is haast onmogelijk. Vooral omdat er zoveel modellen en soorten hier te vinden zijn. Ook andere attributen kan je hier huren. Bekijk de website voor de diverse mogelijkheden. Niet alleen voor het huren van een tent, ben je hier aan het juiste adres, ook voor verkoop kan je hier goed slagen.