Laat een mooi prentenboek drukken

prentenboek drukken

Is jouw kind bijna jarig, dan is een prentenboek drukken een leuke gift. Bedenk je eens in wanneer jouw kleintje met een mooie tekening thuis komt. Met trots verteld deze wat het allemaal voor moet stellen. Echt geweldig en helemaal leuk wanneer al deze mooie tekeningen verwerkt worden in een mooi boek. Een boek met een harde kaft en op de voorkant al een mooie tekening van jouw kleintje. Je kan een kind er geen groter plezier mee doen, om zijn of haar eigen tekeningen te verzamelen in één boek en hier een mooi verhaal bij te vertellen. Elke dag kan er weer een ander verhaal verzonnen worden. 

prentenboek drukken

Een eigen boek maken

Via Bookadew is het mogelijk om alle tekeningen te verzamelen en in een fraai boek te bundelen. Bij elke tekening kan er een klein verhaaltje bijgeschreven worden, maar het is natuurlijk leuker om dit ter plekke te verzinnen. 

Zodra je alle prenten hebt verzameld en deze online hebt aangeleverd, gaan de medewerkers van Bookadew aan de slag om een fraai exemplaar te maken. Het is wel van belang om de juiste stappen te volgen hoe je het beste alles kan aanleveren. Dit staat vermeld bij de aanleverspecificaties. Binnen zeven dagen is de bestelling al klaar. Nu kan je samen met jouw kinderen alle prenten te bekijken en hier een mooi verhaaltje bij te vertellen.