Lego City politie auto blijft gewoon stoer!

Bricks Direct

Lego City politie auto blijft gewoon ontzettend gaaf om te zien! Voor een paar weken terug heb ik deze besteld op het internet voor onze zoon. Hij is helemaal weg van Lego en van de politie. Zo is zelfs zijn dekbedovertrek voorzien van het “politiekenmerk”.

Lego City politie autoHierdoor hadden wij ervoor gekozen om voor de feestdagen ook alles in deze trend te gaan zoeken voor hem. Mijn partner heeft ervoor gekozen om de stad hiervoor in te duiken en ik het internet.

Zoektocht gestart naar de Lego City politie auto!

Mijn man had in de stad al een aantal leuke dingen gevonden. Ik gelukkig ook! Tijdens mijn zoektocht op het internet was ik namelijk terecht gekomen op de website van Bricksdirect.com. Op deze website vind je vrijwel alles op het gebied van Lego. Bovendien merkte ik dat de kosten die zij hanteren een stuk lager zijn dan wat ik elders had gezien. Het assortiment is ruim genoeg en de service is geweldig! Ik had namelijk contact gezocht met dit bedrijf omdat ik nog een paar vragen had. Gelukkig werden mijn vragen netjes beantwoord en hierdoor kon ik mijn bestelling gaan afronden. Als wij weer opzoek zijn naar cadeautjes, dan zal ik zeer zeker weer op deze website kijken!