Lekkere oosterse maaltijd dankzij Toko in Utrecht

toko in utrecht

Voor een gerecht van een familiefeest dat ik heb gehad moest ik opzoek gaan naar ingrediënten uit de oosters keuken. Mijn nichtje kwam op het idee om voor haar verjaardag ieder familie-lid een gerecht te laten koken. Ook had ze het per gezin ingedeeld. Ons gezin werd gevraagd om oosters te koken.

Was al snel bij de juiste straat

Voor de oosterse gerechten kon ik natuurlijk niet alles bij de Albert Heijn halen. Enkele kruiden en andere artikelen hebben ze daar gewoon niet. Gelukkig woon ik in Maarssen en wist ik dat er in Utrecht een Toko zat. Eenmaal in de trein begon ik alvast te denken waar de toko in Utrecht ook al weer zat. Toen ik even rondliep kwam ik al snel bij de juiste straat terecht.

Toekomstige kok

Bij de toko in Utrecht heb ik vervolgens de kruiden en andere ingrediënten weten te vinden. Heel erg blij want ik kon het niet goed vinden en dacht eerst dat het er gewoon niet was. Uiteindelijk heb ik een paar heerlijke oosterse gerechten weten voor te schotelen. Iedereen vond het lekker en vertelde me dat er misschien een toekomstige kok in onze familie kwam kijken. Erg mooi en leuk compliment! Zelf vond ik het eten ook verrukkelijk.