Leuke avond darten in Amersfoort

Vorige week zat ik met mijn vriendin op de bank. Het was vrijdagavond en het was best wel saai thuis. We hadden dus echt zin om iets te gaan doen. Toen kwam mijn vriendin op het idee te gaan darten. Ik pakte gelijk mijn telefoon om darten Amersfoort op te zoeken. Het moest natuurlijk wel in de buurt van Amersfoort zijn want het was tevens al laat.

Op korte afstand rijden darten Amersfoort

Ik zag op mijn telefoon staan ‘darten Amersfoort bij het eemcafé’. Voor ons was dat 10 minuten rijden. Prima te doen dachten wij dus we zijn daarna ook meteen vertrokken naar het eemcafé. Toen we aankwamen bij het eemcafé zagen we vanuit buiten al dartboards hangen. In het café zelf hebben we vervolgens een aantal pijltjes gehuurd om te gaan darten.

Darten was erg gezellig

Ik en mijn vriendin hebben daarna een hele leuke avond gedart. Het darten was erg gezellig, onder het genot van een drankje natuurlijk. We hadden al een lange tijd niet meer gedart en daarom was het wel weer even oefenen, maar uiteindelijk ging het steeds beter. In het café zelf hing een hele gezellige sfeer en het was ook best druk. We komen zeker vaker even een potje darten als we tijd over hebben!