Lichtletters op jouw gevel

lichtletters

Samen met mijn beste vriendin ben ik een winkel in de stad begonnen. Wij hebben voor onze gevel mooie lichtletters laten maken bij een heel fijn bedrijf. Een eigen onderneming starten was altijd al een droom van mij. Een tijdje geleden kwamen mijn vriendin en ik op het idee om een kleding winkel te beginnen voor baby’s en peuters. Omdat wij het heel erg belangrijk vinden om op te vallen, wilden wij onze gevel oplichten. Wij wisten eerst alleen niet hoe wij dat wilden doen, totdat mijn vriendin een bedrijf tegen was gekomen op het internet met de perfecte oplossing.

lichtletters

Val op

Het bedrijf wat zij tegen was gekomen verkocht lichtletters die zij op maat konden maken. Het leek ons leuk om ons logo door hun te laten maken. Wij gingen samen langs bij het bedrijf om de opties te bespreken. Een medewerker vertelde dat echt alles mogelijk was. Samen met de medewerker hebben wij een mooi ontwerp gemaakt. Ik kan echt niet wachten totdat het binnenkomt. Het is erg fijn dat het bedrijf ook de vergunning regelt die wij hiervoor nodig hebben. Daarnaast komt er iemand langs om het op te hangen als het af is. Wat een service van het bedrijf.