Niemand wil een andere fiets dan een van Santos

santos fietsen

Volgend jaar gaan en ik en mijn vriendin samen op vakantie. We hebben dit nog nooit samen gedaan dus we hebben er ontzettend veel zin in. Op vakantie gaan we natuurlijk lekker luieren in de zon maar ook gaan we iets sportiefs ondernemen. Iets sportiefs zoals fietsen in de bergen en op vlakke wegen. Hiervoor hadden we nog geen materiaal en we hadden ook geen zin om in het land waar we op vakantie te gaan een fiets te huren.

Voorkeur ging altijd al uit naar Santos Fietsen

Dus voor ons was het de beste keus om fietsen in Nederland aan te schaffen voor op vakantie. Onze voorkeur ging altijd al uit naar Santos fietsen. We typte deze naam in op het internet en kwamen al gelijk uit bij de Santos fietsen van Bike4Travel. Op de site hebben we even goed gekeken naar de fietsen en we waren al snel overtuigd dat er hele mooie fietsen tussen zaten.

Nog alle tijd van de wereld santos fietsen

Nu we alleen de site hebben bekeken is ons plan om een keertje langs te gaan bij Bike4travel om te kijken voor 2 mooie fietsen. We hoeven ons niet haasten want we gaan gelukkig  pas over een jaar op vakantie dus we hebben nog wel even om mooie twee fietsen uit te kiezen.