Originele vaderdagcadeaus waar je hem echt blij mee maakt

Het is alweer juni en dat betekent dat het deze maand vaderdag is. Nu is tijdens moederdag voor de meesten waarschijnlijk al een hele struggle om een leuk en betekenisvol cadeau voor je moeder, oma of moederfiguur te vinden. Maar vaders, ja vaders zijn vaak toch nog wel een stukje lastiger. Kwam je vroeger nog weg met een stropdas, tegenwoordig moeten de meeste vaders het met een paar biertjes of wat hapjes doen. Heb jij een top vader, opa of vaderfiguur die je eens écht in het zonnetje wilt zetten? Wil jij alle vaderdag clichés vermijden? Lees dan snel verder voor onze beste en super originele vaderdag cadeautips.

Een ritje in een snelle auto

Supersnelle auto’s: welke vader houdt hier nou niet van? Sportauto’s en het kijken van races is toch wel iets waar bijna elke man enthousiast van wordt. Valt jouw vader ook in deze categorie? Dan zeggen wij: riemen vast en let goed op de volgende tip!

Waarschijnlijk is een nieuwe auto cadeau geven iets te gek voor vaderdag en valt dit ook flink buiten jouw budget. Echter, je vader hoeft het dit jaar niet te doen met een kalender, tijdschrift of boek over zijn favoriete sportauto. Dit jaar geef jij je vader de beste ervaring van zijn leven, door hem een ritje in een supersnelle sportauto cadeau te doen voor vaderdag.

Hoe regel je dat? Nou dat is dus heel gemakkelijk. Online kun je een sportwagen huren, bijvoorbeeld per uur, per dag of zelfs voor een heel weekend. Maak je vaders stoutste dromen waar en gun hem de rit van zijn leven in een Audi, Ferrari of kies voor een Lamborghini Gallardo huren. Met dit cadeau ga jij ongetwijfeld veel punten scoren!

Een leuke activiteit

Als een Lamborghini huren ook iets boven jouw budget ligt of je vader geen fan is van snelle sportwagens, kun je er natuurlijk ook voor kiezen om een andere activiteit cadeau te doen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een activiteit die te maken heeft met je vaders hobby. Is je vader bijvoorbeeld een echte klusser? Wellicht een leuk idee om een cursus lassen te geven voor vaderdag. Houd je vader ervan om te kokkerellen? Organiseer dan een BBQ met een echte grillmaster. 

Ook is het leuk om je vader een experience te geven die jullie samen, eventueel met nog andere broers en zussen, kunnen doen. Zo’n gezamenlijke activiteit is niet alleen erg leuk om te doen, maar is ook zeer bevorderlijk voor jullie relatie.