Prachtige Flos lampen voor in huis

flos lampen

Om mijn nieuwe woning wat gezelliger te maken wilden ik graag Flos lampen in huis halen. Dat merk ontwerpt altijd prachtige modellen die allemaal iets unieks hebben. Een uniek interieurstuk spreekt mij altijd heel erg aan. Op die manier kun jij jouw interieur wat persoonlijk maken. Het zou helemaal niet leuk als iedereen alles het zelfde zou inrichten. Ik ga daarom altijd opzoek naar nieuwe merken, ontwerpers en winkels. Op de webshop Daamen Interieur slaag ik altijd. Zij verkopen meubels en accessoires van veel verschillende merken. Altijd als ik een bezoekje breng aan hun webshop blijft mijn mandje nooit leeg.

flos lampen

Echt een aanrader

Ook toen ik voor de Flos lampen ging kijken, bleef mijn winkelmandje niet leeg. Uiteindelijk heb ik twee mooie exemplaren uitgezocht die ik in mijn woonkamer wil gaan plaatsen. De eerste was er eentje voor aan de muur, die ging ik naast de bank hangen. Het tweede model was mijn favoriet. Het was een witte bol met daaraan een kleine gouden bol. Deze wilde ik graag in de hoek naast het tv meubel zetten. Beide hadden zij iets unieks en daarom heb ik voor deze twee gekozen. Ik raad iedereen aan om het merk eens op te zoeken.