Schoonmaken schilderij doe je bij C-lijsten

Mijn schilderij die al een hele tijd in mijn woonkamer hangt moest toch echt een keer schoongemaakt worden. Zo zaten er allemaal vlekjes op. Ook zat er een flinke laag stof op. Ik probeerde het zelf om het eraf te halen maar was al gouw bang dat ik de verf zou uitvegen of iets dergelijks.

Ik ging naar C-lijsten

Voor de klus om mijn schilderij te laten schoonmaken ging ik naar C-lijsten. Aan de telefoon werd verteld dat ik langs kon komen mét het schilderij. Ik heb dit daarna gedaan. Bij aankomst werd verteld dat ik het schilderij kon achterlaten en dat ze dan het schilderij zou gaan onderzoeken en aan de hand daarvan een prijs zou gaan opstellen.

Was wel even slikken

Toen ik aan de telefoon de prijs hoorde was het eerst wel even slikken. Maar toen ik nadacht hoeveel werk het is om het te reinigen is dat bedrag het wel waard. Ik ging dus akkoord. Toen ik het schilderij kon ophalen zag ik meteen het verschil. Die vieze gele laag was er ook gelijk vanaf, die ik eigenlijk nog nooit gezien had.  Kortom je schilderij schoonmaken laat je doen bij C-lijsten, want dit pakt volledig goed uit. schilderij schoonmaken