Schoorsteen weer klaar voor de winter dankzij schoorsteenveger Zoetermeer

Nu het kachelseizoen weer begint is het belangrijk dat je veilig kan stoken. Deze gedachte drong een aantal weken geleden tot me door. Ik moest namelijk nog de schoorsteen laten vegen. Ik wilde het eerst zelf doen maar dit kost mij veel tijd en daarbij komt ook nog is dat ik er helemaal niet handig in ben en dus best gevaarlijk kan zijn.

Schoorsteenveger heeft veel ervaring schoorsteenveger Zoetermeer

Voor het vegen van de schoorsteen ging ik naar schoorsteenveger Zoetermeer. Deze schoorsteen veger heeft al veel ervaring en heeft bijvoorbeeld ook bij mijn buren de schoorstenen geveegd. Dus daarom koos ik voor dit bedrijf. Toen de schoorsteenveger contact met mij op nam, nadat ik hem gebeld had, maakte we gelijk een afspraak.

Mag volgend jaar weer langskomen

Een week later stond de afspraak al ingeplant om de schoorsteen te laten vegen. De schoorsteenveger heeft uiteindelijk prima zijn werk gedaan en de schoorsteen is nu weer hartstikke schoon. Ik ben er erg blij mee want zo kan ik deze winter weer veilig me kachel aansteken en hoef ik niet bang te zijn dat er een brand gaat ontstaan in de schoorsteen. Volgend jaar mag schoorsteenveger Zoetermeer weer langskomen!