Serene stilte op de luxe Loungesets

Ik heb onlangs een stel luxe Loungesets besteld voor in de tuin. Ben er zeer blij mee en met het mooie weer is het een genot om nog even na je werk, voordat de zon ondergaat, te genieten van je tuin en je dag even door te nemen. Hoef je dat ook niet meer te doen voordat je gaat slapen. Zodoende ging ik maandag avond op mijn loungeset zitten. Ik had een heerlijke maaltijd gemaakt, een fles wijn opengetrokken en genoot van de rust en stilte. De bel ging. Ik wist niet wie ik nou kon verwachten. Deed de deur open en zag mijn ex. Ik schrok er een beetje van, maar vond het ook wel verrassend. Hij nam ook plaats op de set buiten en was stil. Een serene stilte, we waren alle twee wel tevreden. Na tien minuten begon ik te lachen. Ik zei: wat kom je eigenlijk doen? Toen begon hij over een tas die hier nog stond, en dat hij die nodig had. We begonnen nog harder te lachen. Het was zo grappig, omdat het zo ongemakkelijk maar ook wel weer oké was. Volgens mij was het een perfecte ontmoeting.

Dutch-Riviera-Logo-header