Soorten transportkisten: koffer en kratten

Een koffer is een goed afgesloten houten kist die uitstekend geschikt is om de inhoud van uw export te beschermen tegen vocht en het milieu. Machines die over zee worden vervoerd, moeten elk contact met het water vermijden om roesten te voorkomen. Deze houten transportkist of skeletkrat heeft openingen van 10 millimeter of meer. De grootte van de gaten kan worden aangepast aan uw vereisten. De grootte van de opening is afhankelijk van het beoogde gebruik van de kist. Dit ontwerp wordt vaak gebruikt om een ​​rand rond een item te geven voordat het wordt geëxporteerd. Soms worden ze na het verpakken opgevuld met stro of ander materiaal om de producten veilig te maken.

Soorten transportboxen: pallets en zadels

Houten pallets zijn bedoeld om gemakkelijk te kunnen worden verplaatst en om het gewicht van grote en onhandige producten te dragen. Pallets zijn lichtgewicht en gemakkelijk te verplaatsen met een vorkheftruck, wat verzending en opslag zo eenvoudig mogelijk maakt. Het optillen van voorwerpen is eenvoudig door hun platte en robuuste vorm. Pallets kunnen meerdere keren worden hergebruikt voordat ze worden omgebouwd tot meubels of tuinbedden. Zadels gemaakt van hout dienen als ondersteunende structuren voor vreemd gevormde voorwerpen. Zadels geven sterkte en stijfheid om hoge lasten veilig te vervoeren en schade te voorkomen. Zadels zijn er in verschillende gangbare maten, maar ze kunnen op verzoek worden aangepast.

Industriële verpakkingen en het belang van transportdozen bij het afleveren van goederen

Vanwege de industriële verpakking wordt een breed scala aan artikelen beschermd en verzonden met transportdozen. Industriële verpakkingen worden kort na productie op de productielocatie gebruikt. Het kan ook in elk stadium van de toeleveringsketen worden gebruikt. Dit soort verpakking wordt meestal gebruikt voor items die delicaat zijn en grotendeels afhankelijk zijn van stabiliteit. Deze producten bevatten componenten die gevoelig zijn voor vocht of te veel warmte. Industrieel verpakken is belangrijk, vooral als u voedsel of andere materialen moet vervoeren die uiterste zorg vereisen om hun kwaliteit op de plaats van bestemming te behouden.