Ultrasoon reiniger

Alles over een Ultrasoon reiniger

Mechanische bedrijven moeten garanderen dat hun uitrusting continu op ideale niveaus werkt om geen concessies te doen aan de productietijden of kwaliteit. Dit impliceert dat ze een manier nodig hebben om alle ongewenste deeltjes uit vloeistofstromen te evacueren enige tijd geleden dat ze andere apparaten zijn binnengegaan om ideale uitvoeringsrichtlijnen te behouden. Het reinigen van kanalen is fundamenteel voor de methode om verontreinigingen uit vloeistoffen te verdrijven voor eerder om ze in een stroomafwaarts handvat te lozen. Het gebruik van ultrasoon reinigen kan deze voorbereiding bevorderen door te garanderen dat er geen destructieve stoffen achter worden opgeruimd. Ultrasone reiniging werkt echografie bij 20-40 kHz om reinigingsvloeistof te ontregelen of geschikt oplosbaar om afwezige moeilijk te verwijderen. Normale ultrasoon reiniging trekt de levensduur van de hardware en optimaliseert stroomsnelheden en uitvoering.

Wat is ultrasoon reinigen van filters

Ultrasoon reiniger productief aarddeeltjes, ziektekiemen en smurrie van moeilijk bereikbare plaatsen. Ondergedompelde kanalen worden blootgelegd tot hoogfrequente geluidsgolven, die de reinigingsopstelling verstoren of oplosbaar zijn, waardoor de cavitatie van opstellingsdeeltjes ontstaat. Cavitatie bellen kaderen wanneer sonische vitaliteit een leegte of depressie maakt. Pakjes en pakjes van kleine cavitatie bellen omlijsten en kwamen vast te zitten in de schoonmaakopstelling. Wanneer deze bubbels imploderen, verwijderen en verontreiniging van oppervlakken die ontstaan in schone kanalen en hardware.

Hoe werkt een ultrasoon reiniger en wat is cavitatie

Ultrasoon reinigen onderscheidt zich uitzonderlijk van conventionele reinigingsstrategieën vanwege de hoge reinigingscapaciteit. Een protest zoals een kanaal wordt ondergedompeld in een tank gevuld met een vloeistofopstelling of reinigingsoplossing en de transducer wordt binnenin gestopt. De transducer verandert elektrische vitaliteit in ultrasone vitaliteit, waardoor geluidsgolven ontstaan die de cavitatie bellen creëren, die zich met de tijd verzamelen. Deze bubbels imploderen en de drive verdrijving smurrie, vuil, grofheid en vernederingen komen tot stand in een uitputtende en succesvolle reiniging. Verder is Cavitatie de opstelling van talrijke kleine belletjes of holtes in een vloeistof. Deze bellen kaderen wanneer geluidsgolven door de vloeistof bewegen. Al deze kleine bubbels zijn gevuld met spoelruimte. Wanneer cavitatie bellen imploderen of instorten, verwijderen bodembeslag, olie, en vuil, ontstaan ze in schonere oppervlakken.