Wat is elektrische raamdecoratie?

Elektrische raamdecoratie is een van de nieuwste ontwikkelingen op de markt. Het is een soort raamdecoratie die het leven voor je comfortabeler maakt en toch esthetisch voor je huis zorgt. Door elektrische raamdecoratie in huis te hebben van Somfy worden raam functies geautomatiseerd. U krijgt ook de mogelijkheid om een ​​interieur te creëren dat bij uw persoonlijkheid past. Maakt u bijvoorbeeld gebruik van een elektrische raamdecoratie van Somfy, dan kunt u vrijwel alle soorten raamdecoratie eenvoudig automatiseren, aangedreven door WireFree(batterij) of stroomvoorziening met diverse voordelen en prijzen. Ook kunt u kiezen uit vele bedieningsopties zoals  timers, sensoren, wandschakelaars en afstandsbediening. Elektrische raamdecoratie is het echte werk, ze zijn vele malen beter dan de handmatige raamdecoratie.

Verschillende soorten raamdecoratie

Er zijn verschillende manieren waarop je aan de slag kunt met raamdecoratie elektrisch, of je nu meer privacy wilt of gewoon de zon buiten je huis wilt houden, elke decoratie heeft zijn doel. Het soort raamdecoratie dat je aanbrengt hangt ook af van het soort kamer. Idealiter is er meer privacy nodig in de badkamer, terwijl natuurlijk licht in de woonkamer nodig is om een ​​aangename sfeer te creëren. Van jaloezieën tot gordijnen, raamdecoratie is er in verschillende soorten en maten. Hier zijn enkele mogelijkheden van raamdecoratie – zonwerende rolgordijnen, gordijnen, vouwgordijnen, plissé gordijnen en lamellen. Interessant is dat je met Somfy elke vorm van raamdecoratie kunt motoriseren. Met een ingebouwde motor ervaar je comfort, je hoeft alleen maar op een knop te drukken om je raamdecoratie in huis te bedienen.

Is het duur om ​​raamdecoratie te krijgen?

De betaalbaarheid van een raamdecoratie hangt af van uw keuze en voorkeur. De kostprijs van een raamdecoratie hangt af van heel wat factoren zoals – de motorisering, de stof, de afmetingen, enz. Gelukkig heeft Somfy raamdecoratie in tal van vormen en maten. U krijgt zeker het soort product dat bij u past. Wanneer je contact opneemt met de professionals van Somfy wordt je ook goed geadviseerd over de juiste raamdecoratie voor in huis als je niet zeker weet welk product het beste bij jou past. Dus of je nu raamdecoratie wilt kopen die je interieur compleet maakt of een bekleding die privacy creëert maar toch een natuurlijke sfeer geeft, bij Somfy zit je goed.