Wat is visgraatparket?

De romeinen hebben veel toegevoegd aan de hedendaagse geschiedenis zoals: sanitaire voorzieningen, onderwijs wegen en watersystemen om de burgers te voorzien van vers drinkwater. Wat veel mensen niet weten is dat ze ook hedendaagse trends hebben ontwikkeld, zoals de vloer met een visgraat patroon. Het is een patroon dat al eeuwen bestaat, het is in feite terug te voeren op het tijdperk van het Romeinse rijk. Hun ingenieurs kwamen tot de conclusie dat de doorkruiste opstelling perfect was voor de wegenbouw. Nu geloven we dat dit de ideale vloer voor thuis is.

Tegenwoordig zien we het in huis van vele mensen. Zelfs miljonairs laten een visgraat vloer leggen in hun woning. Zo heeft iemand een visgraat vloer laten leggen in het voormalig huis van Bob iger. Hij kocht het kuis voor 18 miljoen euro en koos een vloer een visgraat patroon om zijn 4.500 vierkante meter huis te bedekken.Dus als het goed genoeg is voor de baas van Mickey, zijn we er zeker van dat je er ook dol op zult zijn. En hoewel je zeker geen miljonair hoeft te zijn om het te kopen, weten we dat je je er een zult voelen als het eenmaal thuis is.

Zoals de naam al doet vermoeden lijkt visgraat parket op een visgraat. Vloerleggers maken gebruik van eenvoudige rechthoekige blokken om gigantisch mooie effecten te produceren. Martijn de wit Vloeren heeft een breed scala aan tinten, afwerkingen en maten, dus voor ieder wat wils. Een visgraat vloer brengt een klassieke en eigentijdse twist toe aan een huis. Ook is het natuurlijk enorm duurzaam, de tijdloze aantrekkingskracht van echt hout blijft behouden.