Welke zwembroek past het best bij mijn postuur

Ralph Lauren

De zomer komt eraan en dat betekent zon, zee en strand. We staan weer vele uren in de sportschool om fit de zomer in te gaan. Maar dat betekent ook dat we op zoek moeten naar een zwembroek die past bij ons lichaam. Er zijn heel veel soorten zwembroeken waar je deze zomervakantie heerlijk in kan stralen. Maar welke soorten zwembroeken zijn er dan allemaal?

3 soorten zwembroeken

Over het algemeen bestaan er 3 soorten zwembroeken. Het eerste model heet de zwemshort. Dit is een wijd model met losse broekspijpen. De broekspijpen stoppen net boven de knie. De zwemshort is erg populair bij de man. Deze zomer zult u vooral de Ralph Lauren zwembroek veel over het strand zien lopen. Als tweede zwembroek kunnen we spreken over de zwemslip. Dit is een strakke zwembroek zonder broekspijpen. Bent u van plan deze zomer fanatiek te gaan zwemmen? Dan is deze broek geschikt voor jou. De kleine omvang van de zwembroek zorgt voor zo min mogelijk weerstand tijdens het zwemmen. De laatste zwembroek wordt de zwemboxer genoemd. Dit model is strak en heeft korte broekspijpen. De zwemboxer zit super comfortabel en is daarmee een geliefde zwembroek voor in de zomer.

Zwembroek bij mijn postuur

Wanneer u atletisch en lang bent, maakt het niet veel uit of u nu een zwemshort, zwemboxer of zwemslip draagt. Voor een mooie zwembroek met kwaliteit, kunt u kijken naar een prachtige Ralph Lauren zwembroek. Voor de kleinere man wordt aangeraden om voor de zwemslip te kiezen. Doordat deze klassieker geen broekspijpen heeft lijkt u hierdoor langer dan normaal. Is uw postuur dun en heeft u een gemiddelde lengte? Overweeg dan deze zomer een keer de zwemboxer. Een oversized look accentueert uw postuur het mooist. Als u groot en wat zwaarder bent, is hier ook weer de beste optie een wijde zwembroek, oftewel, de zwemboxer.