Woningontruiming Eindhoven levert goed resultaat

woningontruiming Eindhoven

Vorig jaar is mijn oudste zus overleden. Mijn zus is 67 geworden en was overleden aan een ernstige ziekte. Ze woonde alleen en was haar hele leven eigenlijk al single. Omdat ze alleen woonde stond haar huis na het overlijden leeg. Omdat wij zelf als nabestaande niet die taak op ons wilde nemen om het huis te ontruimen, in verband met emotionele redenen,  hadden we hiervoor een bedrijf ingehuurd.

Vonden als snel een bedrijf dat ons aansprak

We kwamen bij het bedrijf terecht door te zoeken op ”woningontruiming Eindhoven” op het internet. Toen we daarop gingen zoeken vonden we al snel een goed bedrijf, namelijk uithuisservice.nl. Toen we contact opnamen met woningontruiming Eindhoven werden we uitgenodigd om met het bedrijf in gesprek te gaan om de wensen van ons door te nemen.

woningontruiming

Complimenten voor het bedrijf

Het huis is vervolgens keurig leeg gehaald en daarna is het ook schoongemaakt. Ook is het huis in een snel tempo leeggehaald. We vonden het erg fijn dat dit bedrijf de taak op zich wilde nemen. Het scheelde ons veel emotionele momenten en we vonden het daarnaast ook een grote klus om te doen want het huis was relatief groot. Onze complimenten gaan uit naar dit bedrijf.