De zoektocht naar goede paragnosten

Ik was altijd al geboeid door het paranormale, maar had nog nooit mijn kaarten laten leggen door iemand. Nu was het voor mij het moment om dit toch eens te proberen. Omdat ik hier zelf geen ervaringen mee heb, heb ik ervaringen van anderen opgezocht op het internet. Op deze manier kwam ik terecht bij deze paragnosten.

Mijn ervaring met de kaartlegger

Ik heb dan besloten de uitdaging aan te gaan en ik heb mijn kaarten door een van deze paragnosten laten leggen. Deze persoon heeft voorspellingen gemaakt naar de toekomst toe, maar heeft ook enkele recente gebeurtenissen benoemd die eigenlijk niemand van me weet. Het was zeer opvallend hoe accuraat dit was. Ook de voorspellingen die deze persoon heeft gemaakt zijn bijna allemaal al gebeurd, op eentje na. Maar ik ben er intussen van overtuigd dat dit ook wel zal gebeuren indien ik genoeg geduld uitoefen. Ik ben dus ondertussen zeer overtuigd geworden van de werking hiervan, althans bij deze mensen. Ik zou zelf niet meer naar een ander persoon hiervoor gaan. Ik ga de volgende keer gewoonweg terug bij dezelfde persoon, want voor mij was dit een echte aanrader.