Dit zijn de populairste games voor op de pc in 2022

Op de hoogte blijven van de leukste games is lastig, omdat er tegenwoordig zoveel games uitkomen. Geen zorgen wij hebben de beste games voor op de pc voor jouw op een rijtje gezet. 

Assassin’s Creed Valhalla

Assassins’s Creed is best een bekende game reeks over een barman Desmond Miles die gevangen genomen wordt door het bedrijf Abstergo en als proefpersoon in de Animus geplaatst wordt. De Animus is een machine die de herinneringen van de voorouders uit het DNA van de proefpersoon haalt. Assassin’s Creed Valhalla gaat over een legendarische viking genaamd Word Eivor die op zoek is naar glorie. Hij gaat Engeland verkennen toen ze in de duister middeleeuwen zat. Word Eivor moet ook zijn vijanden verslaan en hij probeert zijn politieke macht op te bouwen. 

Fifa 22

Fifa kent iedereen natuurlijk wel. Voor de mensen die het niet kennen Fifa is een voetbal spel waar je met echte spelers kan spelen en ook echt bestaande clubs van over de hele wereld. Fifa 22 is het nieuwste spel van de Fifa reeks. Het is dus nog betere kwaliteit en helemaal op de hoogte van wie er nog in de voetbal wereld zit en wie niet. Ook de spelers die nu aan de top staan zijn het beste in het spel en zijn belangrijk voor je team. 

Tom Clancy’s Rainbow Six 

Deze game gaat over het rainbow team die al decenia’s lang bezig zijn om tegen het grote kwaad over de hele wereld te strijden. In deze game strijd het rainbow team tegen een nieuwe grote dreiging, namelijk een dodelijke gemuteerde buitenaardse invasie. De taak nu aan jou is om deze te verslaan en de beste strategie op te zetten, zodat de wereld gered kan worden van deze afschuwlijke wezens! 

Wil je meer games ontdekken? Of meer over Ubisoft Store weten? Klik dan op de link.