Wat komt er allemaal kijken bij de ontwikkeling van een nieuwe website?

webdesigner

De ontwikkeling van een nieuwe website doe je niet zo makkelijk en snel als het lijkt. Professionals zijn hier veel uren aan kwijt. Er komt namelijk veel kijken bij het maken van een nieuwe website. Via DoubleWeb.nl kan je professionals jouw website laten bouwen.  Naast dat er een website gebouwd wordt moet er ook gekeken worden naar het webdesign. Zoek jij ook een webdesign Gouda waar rekening gehouden wordt met de ontwikkelingen van nu? Kijk dan eens op DoubleWeb.nl. 

Ontwerp en ontwikkeling van een website

Twee belangrijke punten die de basis vormen voor een nieuwe website is het ontwerp en de ontwikkeling van de website. Hierbij wordt met de opdrachtgever besproken welke functies er allemaal op de website moeten komen. Bijvoorbeeld, moet er een bestelsysteem komen? Eerst moet dit in kaart gebracht worden voor er aan de daadwerkelijke ontwikkeling van de website begonnen kan worden. Als dit duidelijk is dan begint de technische fase van het ontwikkelen van een website. 

Content en design van de website

Als de basis van de website er staat kan er gestart worden met het ontwikkelen en plaatsen van relevante content op de website. Alle teksten voor op de website kunnen geschreven worden en bijpassende afbeeldingen kunnen gezocht en geplaatst worden. Ook de huisstijl wordt op dit moment helemaal doorgevoerd op de website. Een huisstijl zorgt ervoor dat alles wat je van je bedrijf publiceert in hetzelfde design is. Dit zorgt voor meer eenheid binnen de onderneming. 

De juiste content op je website is niet alleen fijn voor de bezoekers maar ook voor de vindbaarheid in Google. Relevante content is hiervoor belangrijk. Je kunt bij het schrijven van content al direct SEO teksten schrijven om de vindbaarheid van de website te verhogen. Daarnaast wordt er rekening gehouden met de grootte van de afbeeldingen die geplaatst worden op de website.