Dit zijn de voordelen van mobiele camerabewaking

Mobiele camerabewaking

Heb je extra beveiliging nodig op een werkplaats of andere locatie waar weinig toezicht is? Dan is het aan te raden om te kiezen voor mobiele camerabewaking. Of het nu gaat om opslagplaatsen, evenementen, werven of andere locaties: voor tijdelijke behoefte aan verhoogde beveiliging is het slim om te kiezen voor een mobiele camerabewaking. De mobiele camerabewaking overzien complete gebieden en zorgen voor een duidelijk overzicht. Zo ben je ervan verzekerd dat je werkplaats of opslagplaats goed beveiligd is, ook na werkuren. 

De mobiele camerabewaking is een flexibele oplossing met één of meerdere camera’s die kunnen worden aangevuld met andere extra’s, zoals een thermische camera. Het systeem kan op diverse plaatsen worden ingezet. Doordat je de camera’s snel op de netvoeding kunt aansluiten is het systeem vrijwel direct operationeel. Je bepaalt zelf wanneer het systeem actief is: tijdens de werkzaamheden of juist na werktijd. De mobiele camerabewaking kan op diverse manieren worden toegepast en is daardoor een ideale oplossing.

Mobiele camerabewaking

Bewaak tal van events met mobiele camerabewaking

Met de camerabewaking kun je onder andere kostbare materialen beschermen en voorkomen dat ze gestolen worden. Maar ook kun je tijdens evenementen grote groepen bezoekers bewaken. Denk hierbij aan sportevenementen, beurzen of festivals. Ook opslagplaatsen zoals magazijnen met waardevolle items kunnen met deze camera’s goed in de gaten worden gehouden. De camerabewaking is flexibel en slim: personen en objecten worden gedetecteerd door de intelligente videoanalyse. Daarnaast worden de beelden doorgestuurd via 4G wanneer er een mogelijk probleem is vastgesteld. Het is goed mogelijk om de mobiele bewaking tijdelijk te huren.