Duurzame meubelmaker

meubelmaker

Voor ons huis waren we opzoek naar meubels. De meeste meubel hebben we bij Ikea gehaald. Maar als je alleen maar Ikea meubels hebt word het wel erg eentonig vonden wij. Daarom gingen we opzoek naar een iets duurdere tafel die niet de ”Ikea look” had.

Opzoek gegaan naar meubelmaker

Hiervoor ga je niet naar een andere vergelijkbare winkel, nee je moet hiervoor naar een meubelmaker. Dat zijn we ook gegaan. Bij ons viel de keus op meubelmaker Wilfred Kalf. We lazen op de website dat hij zelf het hout uit het bos haalt en dan een lange tijd laat drogen. Daarna worden er natuurlijk meubels van gemaakt.

Mooie tafel als eindresultaat

Na contact te hebben gehad met de meubelmaker gingen we zelf een keer langs. Toen we langs waren gegaan hadden we de mogelijkheden besproken. We waren tevens opzoek naar een tafel. Een mooie lage hardhouten voor in de kamer tafel moest het resultaat zijn. Na een aantal weken was de tafel klaar en was het zeer zeker een mooi eindresultaat. Nu staat de tafel in onze kamer en zien we echt een verschil in vergelijking met de andere meubels van de ikea. We zijn erg blij met de tafel en waarschijnlijk zullen we weer een keer contact opnemen met de meubelmaker voor meer meubels, maar dan voor op de bovenverdieping van ons huis. meubelmaker