Grundfos pompen

Plumber attaches Trying To Fix the Problem with the Residential Heating Equipment. Repair of a gas boiler

Grundfos pompen voor jouw project

Met een Grundfos pomp weet je dat je goed zit! Een Grundfos pomp biedt de hoogst haalbare kwaliteit op het gebied van waterpompen. Heb jij een grote klus en ben je op zoek naar een pomp dat betrouwbaar is en doet wat jij wil? Dan mogen de Grundfos pompen niet missen bij jouw project! Lees dit blog nu snel verder en kom erachter welke Grundfos pompen er allemaal zijn.

Verschillende Grundfos pompen

Je kunt uit verschillende Grundfos pompen kiezen. Afhankelijk van het project dat jij uit wil voeren, kies je een pomp dat past bij de werkzaamheden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan snel of jouw Grundfos pompen hier tussen zitten. Je hebt de keuze uit:
  • Grundfos centrifugaalpomp
  • Grundfos hydrofoorpomp
  • Grundfos bronpomp
  • Grundfos circulatiepomp
  • Grundfos drukverhogingspomp
  • Grundfos dompelpomp

Grundfos centrifugaalpomp

Ben je op zoek naar een pomp met een lange levensduur? Dan is de Grundfos centrifugaalpomp de pomp die je zoekt. Het pomphuis van deze beregeningspomp is gemaakt van RVS en van binnen is de pomp voorzien van een sterke composiet waaier.

Grundfos hydrofoorpomp

De Grundfos hydrofoorpomp zorgt ervoor dat bij een drukval de druk en het water automatisch weer worden aangevuld. Met deze pomp verhoog je de waterdruk. Ideaal voor het beregenen of irrigeren van tuinen en gazons. De Grundfos hydrofoor is bijzonder efficiënt en energiezuinig.

Grundfos bronpomp

De Grundfos onderwaterpomp plaats je horizontaal op de bodem van een tank of hang je in de bron. Deze krachtige pomp is verkrijgbaar met een diameter van 3 tot 12 inch. Zo pomp je eenvoudig water uit de grond voor het wassen van je auto, het bewateren van je planten of voor het doortrekken van de wc.

Grundfos circulatiepomp

Met de Grundfos circulatiepomp zorg je ervoor dat het water dat door de cv-ketel wordt verwarmt door het hele huis wordt gepompt. Zo kun je het huis verwarmen en gebruik maken van warm water.

Grundfos drukverhogingspomp

De Grundfos drukverhogingspomp doet wat de naam zegt, het zorgt voor een constant gewenste waterdruk. Je plaatst de pomp tussen de waterleiding in jouw woning en het werkt op het netstroom.

Grundfos dompelpomp

De Grundfos dompelpomp wordt ingezet voor het wegpompen van water. Ook kan de pomp grondwater voor drink- of bluswater oppompen vanuit de grond. Wil je graag meer lezen over Grundfos pompen voor in de bouw? Kijk dan snel op deze website!