Welk led scherm past het beste bij mijn bedrijf?

Wanneer je een bedrijf hebt is het belangrijk dat je weet hoe je dit bedrijf goed kan promoten. Eén manier waarop je dit kan doen is door een led scherm te kopen en hierop reclame te maken voor jouw bedrijf en jouw producten. Het is daarbij echter wel belangrijk dat je weet wat voor soort led schermen er bestaan en welke het beste bij jouw bedrijf past; er bestaan namelijk veel verschillende soorten waar je uit kan kiezen. Een aantal voorbeelden hiervan zijn led schermen voor binnen, led schermen voor buiten, transparante led schermen, custom made led schermen en zogenaamde display totems. In deze tekst gaan wij de eerste drie vormen van led schermen bespreken. 

Binnen- en buiten led schermen

Wanneer je jouw led scherm bestelt bij een bedrijf zoals L2L Ledscreens, kan je ervoor kiezen wat voor led scherm je precies wil en kan je deze in alle verschillende soorten formaten bestellen die je wil. Het is hierbij allereerst handig om te weten of je een ledscherm voor binnen of buiten wil hebben, omdat dit de eerste stap is naar het bestellen van jouw persoonlijke ledscreen. Vervolgens kan je nog voor veel meer dingen kiezen, dus is het handig eerst deze keuze te maken. Led schermen voor binnen hebben een langere levensduur en hoeven niet weerbestendig en waterdicht te zijn, daarom is het ook iets goedkoper om te kiezen voor een binnen led scherm. Led schermen voor buiten moeten alle soorten weer trotseren en moeten daarom van hogere kwaliteit zijn zodat ze lang mee gaan, waardoor ze iets duurder zijn. Deze soorten schermen bereiken echter wel een veel groter publiek, waardoor het toch een hele belangrijke optie is om te overwegen. 

Transparante led schermen

Transparante led schermen zijn een erg interessante vorm van led scherm: door de manier waarop zij gemaakt zijn, zijn zij lichtdoorlatend en kan je door het scherm heen kijken. Dit is een goede optie om te overwegen als je een led scherm voor een etalage wil plaatsen maar niet het zicht van de binnenkant van de ruimte weg wil nemen, of wanneer je een led scherm voor een kantoorgebouw wil installeren en niet het daglicht van de medewerkers wil weghalen. Dit soort led scherm kan je zowel buiten als binnen installeren.