Waar koop ik leuke meubels voor mijn baby en tiener?

Je bent de trotse papa of mama van zowel kleinere als inmiddels wat oudere kinderen en bent daarom op zoek naar leuke spullen voor zowel je baby als je tiener. Dit kan nog best een uitdaging zijn. Er zijn immers veel winkels en webshops die over een ruim assortiment  beschikken aan spullen en meubels voor baby’s en peuters, maar voor tieners is er minder te vinden. Vaak blijven tieners nog lange tijd in hun kamer met Barbie behang of Brandweerman Sam dekbed. Of er wordt abrupt de stap gemaakt van babykamer naar volwassen slaapkamer. En dat is jammer, want ook dit is een bijzondere levensfase waarbij bepaalde specifieke wensen en behoeften van jouw kind horen als het aankomt op de inrichting van zijn of haar slaapkamer

Iedere tiener is weer anders
Stiekem was het wel makkelijk toen jouw zoontje of dochtertje nog een baby’tje was. Ze waren nog niet geboren, dus logischerwijs hadden ze ook niks te zeggen over de indeling van hun babykamer. Die beslissing mochten jij, en misschien je partner, helemaal zelf maken. Je hoefde daarbij geen rekening te houden met de smaak of de mening van je kind en kon helemaal op je persoonlijke stijl afgaan. Nu je kleintje inmiddels wat ouder is geworden, heeft hij of zij waarschijnlijk ook een heel eigen persoonlijkheid en daarbij horende stijl ontwikkeld. Misschien is deze wel heel anders dan die van jou.

Maak er, samen met je tiener, iets moois van
Dit is een prachtige gelegenheid om dichter bij je kind te komen. Door samen vaarwel te zeggen tegen de inmiddels achterhaalde en kinderachtige oude kamer en samen na te denken over de nieuwe kamer van je kind. Een plek waar hij of zij zich thuis zal voelen en helemaal zichzelf kan zijn. Luister naar je tiener. Wat zijn hun behoeftes? Kijk bijvoorbeeld samen eens op de website van www.babykoop.nl. Hier vindt je naast babyspullen ook een grote diversiteit aan meubels voor tienerkamers en kun je mooi samen inspiratie op doen.