Maak jouw tuin romantisch met een hot tub! 

Wonen jullie met z'n tweeën lekker romantisch en knus? Dan is het wellicht tijd om de tuin ook even goed aan te pakken. In de zomermaanden kan het namelijk heerlijk zijn om in de tuin te zitten. Maar wil jij ook kunnen genieten van de tuin in de wintermaanden? Dan is het belangrijk om het anders aan te pakken. Je kunt de tuin namelijk romantisch maken met een hot tub. Een hot tub zorgt ervoor dat je in de zomer, maar vooral in de winter tot rust kunt komen. Zo kun je optimaal genieten van een heerlijke tuin. Wil jij weten hoeveel een hot tub kost? Lees dan vooral even verder!

Hot tubs voor twee personen

Jullie zijn natuurlijk maar met zijn tweeën, dus een grote hottub is overbodig. Daarom kun je kijken voor hottubs voor twee personen. Deze hot tubs bieden genoeg comfort en zijn zeker romantisch. De hottubs zijn niet rond, maar ovaal. Toch kun je altijd heerlijk genieten in dit warm bad. Je hebt de mogelijkheid om de hottub elektrisch te verwarmen, maar je kunt er ook voor kiezen om de hottub op de ouderwetse manier te verwarmen, namelijk met een houtkachel.

 

Hoe werkt een hot tub?

Een hottub wordt warm gestookt door een verwarming. Dit betekent dat je de temperatuur niet kunt bepalen, maar wel kunt genieten van heerlijk warm water. Hottubs zijn dus zeker anders dan jacuzzi’s. Jacuzzi’s worden namelijk elektrische verwarmd, waardoor je zelf kunt bepalen op welke temperatuur je de jacuzzi zet. Daarnaast hebben jacuzzi’s ook drukkracht. Hierdoor kun je een heerlijke massage krijgen van de sterke waterstralen in de jacuzzi. Toch worden hottubs vaker gekozen, omdat de hottubs goedkoper zijn. Het scheelt niet alleen in de aankoopkosten, maar ook in de energierekening. Voor een hottub betaal je tussen de € 4000 en € 8000, terwijl je voor een jacuzzi vaak al € 14.000 moet neer leggen.

Beperkte ruimte? Koop een softub

Heb jij in de tuin nou te maken met een beperkte ruimte en is er daarom geen plaats voor een hottub? Kijk dan voor een softub. Een softub is een opblaasbare hottub maar biedt je nog steeds dezelfde comfort. Het voordeel aan de softub is dan ook dat je hem gemakkelijk kunt opbergen. Wanneer jij in de softub wilt zitten kun je de softub opblazen. Het duurt ongeveer een uur voordat de softub warm is.