Sauna cadeaubon bij De Thermen

Tijd

De sauna cadeaubon van De Thermen is het beste cadeau wat je kan geven aan iemand.  Sauna en beauty De Thermen is een middelgroot sauna- en thermencomplex, waar zelfs de grote drukte de rust die u zoekt hetzelfde blijft. Door de unieke rustgevende bosrijke omgeving waar De Thermen zich bevinden kan je optimaal tot rust komen en super goed genieten van je dagje rust. Even tot rust komen en opwarmen in een van de sauna’s of baden. Je kan bij De Thermen niet alleen genieten van sauna’s en baden, maar je kan ook kiezen voor verschillende massages en behandelingen. Ook doen ze aan pedicures en gellak.

Mijn sauna cadeaubon

Zwemmen

Voor mijn verjaardag heb ik een sauna cadeaubon gekregen. Ik was eerst niet zo enthousiast met het cadeau maar toen ik ging kijken naar de website en wat de mogelijkheden waren kreeg ik er gelijk zin in. Ik houd zelf niet van de sauna maar er zijn veel meer mogelijkheden bij De Thermen ik heb gekozen voor een Hammam behandeling, dit is een die van oorsprong uit Azië komt. Hierbij blijf je een stoomcabine en kan je hele lichaam worden gescrubd daarna word je met een zeepzak ingezeept en volgt een heerlijke zeepmassage. Ik heb ook genoten van de baden want daar heb ik erna heel lekker kunnen afkoelen en lekker kunnen rusten. Ik was er op een dinsdag, het was hier heel rustig. Ik ben helemaal tot rust gekomen en heb enorm genoten van de rust. Ook was ik hier een keer op een zaterdag toen was het wat drukker, maar toch voelde het rustig aan.

Sauna cadeaubon bestellen bij De Thermen

Rust

Een sauna cadeaubon kan je kopen op de website van De Thermen. Op de website kan je ook meer informatie vinden over De Thermen en verschillende behandelingen en massages die ze je beiden.