Makkelijk geslaagd bij rijschool Ridderkerk

rijschool ridderkerk

Afgelopen zomer ben ik begonnen met rijlessen bij rijschool Ridderkerk. Ook nu nog volg ik hier rijlessen. Via internet ben ik bij deze rijschool terecht gekomen toen ik op Google zocht naar ‘‘rijschool ridderkerk”. Toen ik de website opende zag het er al meteen goed uit, en omdat ik in de buurt woon van Ridderkerk, namelijk Barendrecht, wist ik meteen dat ik bij dit adres moest zijn voor rijlessen.

Rustige rijinstructeur rijschool ridderkerk

Voordat ik een lespakket had besteld nam ik eerst een proefles. De proefles beviel me goed en gaf me al gelijk de indruk je bij deze rijinstructeur snel de praktijk kunt leren. Dit komt omdat diegene erg rustig en aardig overkomt. Naast de praktijk heb ik al wel mijn theorie gehaald! Ik heb namelijk een 1 dags cursus gevolgd voor de theorie. Bij rijschool ridderkerk garanderen ze namelijk dat je binnen 1 dag je theorie binnen hebt. Dit komt omdat ze bij rijschool ridderkerk een intensieve dag in plannen waarop je veel gaat oefenen. Ook leren ze je dan handige ezelsbruggetjes aan die je makkelijk onthoud.

Alle vertrouwen in

Ik heb er alle vertrouwen in dat mijn praktijk examen snel voor de boeg staat en dat het me goed af gaat. En zo niet dan neem ik gewoon nog een paar lessen! 1 ding is zeker ik ben voor de kerst geslaagd!