Mooi nieuw kleurgevend schilderij

olifanten schilderij

In ons bedrijfspand was altijd al een hele grote witte lege muur. Ik kreeg de taak toegewezen van de baas om deze muur is te gaan opvallen met iets moois. Ik had al een ideetje in mijn hoofd van een groot schilderij. Omdat ik ook een budget kreeg van de baas, kon ik écht iets moois gaan zoeken.

Aantal contacten in schilderwereld

Omdat ik zelf schilder ben had ik al wat contacten in deze wereld. Toevallig wist ik dat er een bedrijf is die hele mooie schilderijen van olifanten maakt. Omdat ik de naam niet meer wist zocht ik op Google op ”Schilderij Olifanten”. Daarna zag ik een aantal sites verschijnen. Omdat ik niet wist welk bedrijf ik herkende klikte ik er maar gewoon 1 aan.

Erg tevreden over de opvulling van de lege witte muur

Het was meteen raak. Een erg mooie site alleen al en ook zag ik aan de foto’s dat ze heleolifanten schilderij mooie schilderijen van olifanten en andere dieren hebben. Echt iets voor ons bedrijfspand dacht ik. Na contact te hebben gehad hing er een paar weken later eindelijk iets aan onze lege witte muur. Naast dat ik zelf erg tevreden ben, zijn mijn collega’s ook erg enthousiast over het schilderij. En het belangrijkste, de baas is ook tevreden. Het was tevens zijn geld dat die had vrijgesteld voor mij.